Kendopäivä Joensuussa 4.6.2023

Kävimme sunnuntaina vierailemassa Joensuun kendoilijoiden luona pienimuotoisen treenipäivän ja kilpailun merkeissä. Matkassa olivat Kuopion osalta Jarno, Tommi ja Mikko.

Ohjelmassa oli aluksi treenit, missä keskityimme yuko datotsuun, eli pisteen arvoisen lyönnin kriteereihin. Treenien jälkeen kävimme läpi kilpailuiden (shiai) tuomari- ja toimitsijatoimintaa, teippasimme kentän reunat ja lähdimme soveltamaan oppeja käytännössä pienimuotoisen kilpailuturnauksen muodossa. Turnauksessa kaikki saivat aikaan hyvää tekemistä ja onnistumisia, sekä varmasti paljon oppia ja kokemusta käytännön kilpailusta. Kuopion porukan osalta Mikko sijoittui jaetulle 3. sijalle ja Tommi voitti. Jarno keskittyi tällä kertaa tuomarointiin, eikä kilpaillut itse.

Kaikille osallistujille jäi treeneistä hyvät fiilikset, ja puheissa oli tehdä tällaisesta alkukesän yhteisistä treeneistä ja kilpailusta jokavuotinen perinne! Kiitokset vielä Joensuun kendoporukalle mukavasta päivästä!

Kuvasta puuttuu kameraa operoinut Jarno.

Lyhyen kesätauon jälkeen Kuopion kendoseura jatkaa hikoilua kesätreeneissä!